vooraf thuis reserveren

In de eerste week van juni zijn we volop geopend om iedereen te ontvangen. Op het terras zijn jullie welkom op maandag vanaf 12.00 en op de overige dagen vanaf 13.00.

Bij De Dikke Koning op het terras staan 23 tafels voor jullie klaar en binnen 7 tafels. Aan elke tafel is plaats voor twee personen.
Reserveer je tafel! Zo weet je zeker dat je een plekje hebt als je aan komt wandelen.

Als je niets wilt missen van de terrasdagen, dan kan je voor het openingsuur dagelijks reserveren. Hiervoor zijn 18 tafels beschikbaar.
Als deze niet gereserveerd zijn, dan zijn ze beschikbaar voor de eerstvolgende die langs komt. Geef bij een medewerker aan dat je graag op het terras wilt plaatsnemen, dan wordt je uitgelegd waar je kan plaatsnemen.

Als je niet gelijk bij het dagelijkse openingsuur aanwezig kan zijn, dan is er een beperkte (5 beschikbare tafels) mogelijkheid om toch een tafel op het terras te reserveren.

En wil je liever binnen zitten, dan hebben we daar 7 tafels voor twee personen beschikbaar.

Reserveren tijdens openingstijden

Tijdens openingstijden is het mogelijk om buiten op de Appelmarkt een medewerker van De Dikke Koning aan te spreken.

Ga niet direct naar binnen, daar kunnen we je niet te woord staan. In een gesprek kunnen we aangeven of en hoeveel ruimte er is in het café.

Gegarandeerd zijn van een plek op ons terras?
We hebben op het terras 5 tafels voor twee personen beschikbaar, steeds te reserveren in blokken van één uur. Je kan meerdere blokken tegelijk reserveren, zodat je langer kan blijven. Je kunt maximaal 4 blokken reserveren.

Als je niets wilt missen van de terrasdagen, dan kan je voor het dagelijks openingsuur reserveren. We hebben daarvoor 18 tafels voor twee personen beschikbaar. Natuurlijk is het mogelijk om na het eerste uur lekker te blijven zitten aan de tafel die voor jullie is gereserveerd.

Voor bierliefhebbers hebben we binnen 7 tafels voor twee personen beschikbaar, steeds te reserveren in blokken van één uur. Je kan meerdere blokken tegelijk reserveren, zodat je langer kan blijven. Je kunt maximaal 4 blokken reserveren.