Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Op visite – Brouwerij Homeland

10 augustus 2023 @ 16:00 - 23:59

Brouwerij Homeland komt op visite op de Appelmarkt! Met een stoere wagen vol tapkranen schenken ze met veel enthousiasme hun assortiment. Kom kennismaken, neem je vrienden mee en geniet!

Brouwerij Homeland brouwt voor ieder wat wils. Van fris en fruitig naar robuust en pittig. En alles wat er tussenin zit. Ze schuimen de wereld af naar inspiratie voor de mooiste en lekkerste biersoorten die ze op een eigengereide manier naar hun hand zetten. Het resultaat is een reeks craftbieren die de lading van hun brouwpassie volledig dekt.

Brouwerij Homeland werkt vanuit een rijke geschiedenis en een historisch besef aan een eigentijdse brouwerij en bierassortiment. Met een onafhankelijke eigenzinnigheid verrassen ze hun klanten uit alle windstreken met een nieuwe wereld van bier.

Bij Homeland koersen ze bij het brouwen op gevoel, kennis en het avontuur. De brouwers laten zich graag inspireren door de nieuwste brouwtechnieken, ingrediënten en alternatieve processen, die bijdragen aan de ultieme smaaksensatie voor alle ambachtelijke bieren die ze bij Homeland brouwen.

De kwaliteit van hun bier staat synoniem aan de kwaliteit van hun footprint. Ze werken dan ook continu aan de verduurzaming van het brouwproces, vanaf het gerst tot het glas. Dat begint bij de lokale leveranciers. Wat je van ver haalt is lekker maar dicht bij huis smaakt minstens zo goed.


Er is voor dit event geen muntenverkoop et cetera, je kan gewoon terecht met je passen en cash.

Gegevens

Datum:
10 augustus 2023
Tijd:
16:00 - 23:59

Locatie

De Dikke Koning
Appelmarkt 18
Amersfoort, 3811 CT Nederland
+ Google Maps